Faktor-faktor yang mempengaruhi pelajar sekolah menengah mengikuti tuisyen di sekitar zon Keramat, Kuala Lumpur / [electronic resource] - 270775 Farida Baharudin; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008