Hubungan penguasaan konsep fizik dengan minat dan kemahiran belajar dalam kalangan pelajar fizik di Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 270793 Hasimah Buang (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008