Tahap kemahiran ''employability'' banduan pra bebas di Komplek Penjara Kluang, Johor [electronic resource] - 270867 Farhana Salwa Salihuddin (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008