Kajian penilaian kurikulum pendidikan fizik dan kimia Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 274453 Suhaila Mod. Nor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008