Faktor - faktor yang mempengaruhi tahap penguasaan kemahiran komunikasi di kalangan pelajar tahun 4 Perdana Sarjan Muda Teknologi serta pendidikan (Kej. Awam, Kej. Elektrik, Kej. Jentera dan kemahiran hidup) di Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - Suriani Muda, 1985- (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008