Pembangunan modul multimedia interaktif menggunakan pendekatan pembelajaran berasaskan senario bagi tajuk javascript [electronic resource] - 272753 Fadhilah Md. Saim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008