Faktor-faktor yang mempengaruhi masalah disiplin di kalangan pelajar-pelajar sekolah menengah di sekitar daerah Klang, Selangor [electronic resource] - 275151 Saidi Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008