Kepuasan bekerja staf akademik Jabatan Pendidikan Teknikal dan Kejuruteraan, Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai [electronic resource] - 395880 Faridatul Akmar Talip (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008