Kajian terhadap pengetahuan mencari dan menilai maklumat menerusi internet di kalangan guru-guru sekolah rendah jenis kebangsaan (Cina) di Sibu, Sarawak [electronic resource] - 278557 See, Ching Ing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008