Tahap kefahaman dan pengaplikasian konsep daya dan tekanan dalam kehidupan seharian dalam kalangan pelajar tahun akhir program pendidikan fizik [electronic resource] - 277890 Hatimah Naim Isa (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008