Faktor-faktor yang mempengaruhi pengajaran dan pembelajaran kemahiran hidup di sekolah rendah jenis kebangsaan tamil di Johor Bahru [electronic resource] - 278031 Gangagoury Chinnapan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008