Amalan penyelesaian masalah secara kreatif di dalam matapelajaran rekacipta di kalangan pelajar SPH [electronic resource] - 279083 Mohd. Fairul Mohamad Nawawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008