A comparative study of reading authentic and non-authentic text [electronic resource] - 280279 Prema Baskeran (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008