Perkaitan di antara kadar denyutan jantung dan tahap dehidrasi di kalangan atlet larian jarak dekat [electronic resource] - 285378 Rahmah Abd. Rahman @ Hassan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008