Tahap Anaerobic Threshold di kalangan atlet olahraga lelaki jarak dekat, peringkat negeri [electronic resource] - 285396 Ramzallina Rahim; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008