Sistem penggera kereta Dwi Hala [electronic resource] - 285447 Rejeman Kailani; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008