Penilaian perisian multimedia bertajuk Pythagoras Theorem From Two aspek reka bentuk dan pencapaian pelajar [electronic resource] - 285462 Rasman Alip; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer Serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008