Kajian aplikasi ergonomik terhadap pelajar ketika melakukan kerja - kerja amali bengkel di kalangan pelajar - pelajar 4 SPH PKPG Fakulti Pendidikan [electronic resource] - 287687 Rahizah Zahari; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008