Faktor pendorong pemilihan kerjaya perguruan di kalangan pelajar tahun satu Fakulti Pendidikan, UTM Skudai [electronic resource] - 283467 Ana Farina Abdul Fatakh (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008