Faktor-faktor yang mempengaruhi belia melayu di Felda Bukit Aping Barat, Kota Tinggi, Johor memilih sektor pertanian sebagai satu kerjaya [electronic resource] - 285908 Asadul Khair Osman; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008