Perbandingan penggunaan oksigen maksimum (VO2max) di antara atlet SUKMA dan atlet yang tidak layak menyertai SUKMA 2008 bagi acara renang [electronic resource] - 282781 Abu Salman Abdul Aziz; Fakulti Pendidikan
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008