Pengurusan bengkel manipulatif persepsi pelajar terhadap kaedah pengurusan bengkel kemahiran manipulatif di salah sebuah SMK luar bandar [electronic resource] - 283575 Azimah Arbain; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008