Persepsi pelajar - pelajar Institut Kemahiran Mara (IKM) terhadap proses pengajaran dan pembelajaran program Sijil Teknologi Elektrik Domestik Industri yang sedang mereka ikuti [electronic resource] - 292999 Nurhafiza Mohamadon; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008