Universiti Teknologi Malaysia persepsi ibubapa terhadap tahap iklim sekolah daripada aspek pengurusan, hubungan sosial dan gaya pengajaran di sebuah sekolah swasta di daerah Johor Bahru [electronic resource] - 317434 Nasriah Sudin; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008