Implementation of target costing for manufacturing product [electronic resource] - 320916 Azman Agah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia,2007