Further development of seakeeping programme [electronic resource] - 322504 Mohd. Azreen Azmi; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007