Portable vehicle weighing system [electronic resource] - 464790 Wan Mohd. Syakir Wan Abdullah (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007