To design a low differential pressure fume cabinet [electronic resource] - 464756 Cheng, Yen Kwang; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik) - Universiti Teknologi Malaysia,2007