Drag study of variety rear upsweep of helicopter fuselage [electronic resource] - 327023 Mohamed Mirzan Mohamed Mustafa; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007