Design study of electrical power supply control system for an electric ship propulsion [elecronic resource] - 329570 Syazwan Mat Yusoff; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007