Kajian teori pengudaraan paksaan ruang bumbung bangunan kediaman [electronic resource] - 332012 Mohd. Shaiful Azuan Che Omar (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007