Mengkaji kaedah-kaedah pengajaran-pembelajaran matematik di beberapa buah sekolah menengah di Daerah Mersing : satu tinjauan - 391000 Mohd. Arshad Ahmad (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999