Penggunaan ciri - ciri akustik dalam penentuan sifat - sifat batuan [electronic resource] - 452045 Herianto; Ariffin Samsuri, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008