Pendekatan pengajaran yang digunakan oleh guru sekolah menengah di daerah Johor bahru dalam pengajaran dan pembelajaran matematik [electronic resource] - 355807 Nor Asmah Salleh; Fakulti Pendidikan (2008)
Projek Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008