Penggunaan internet dalam kalangan guru-guru sekolah rendah di sekitar Johor Bahru, Johor [electronic resource] - 357691 Norazlina Adam; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008