Tahap pengusaan kemahiran manipulatif dan hubunganya dengan pencapaian akademik pelajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 357927 Norwahidah Wahab; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008