Kecenderungan pelajar-pelajar Institut Kemahiran Mara (IKM) Johor Bahru terhadap bidang keusahawanan [electronic resource] - 359315 Norisham A. Rahim; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008