Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan kerjaya perguruan di kalangan pelajar-pelajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 360215 Noridah Rahmat; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008