Pengaplikasian kaedah penilaian rakan sebaya ke atas pelajar tahun empat bagi kursus pembnagunan multimedia berasaskan cd-rom [electronic resource] - 363511 Nur Farhana Mohd Hama; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008