Keusahawanan menurut perspektif Al-Quran [electronic resource] - 365872 Nurul Huda Mansur; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008