Design of column loudspeaker V1 - 229974 Azlina Abdul Malek; Mohamad Ngasri Dimon; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005