Comparison of rainfall runoff characteristics and evapotranspiration in oil palm catchmernts [electronic resource] - 372177 Chong, Meng Hui; Zulkifli Yusop, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008