Kemahiran generik yang diperoleh pelajar Sarjana Muda Teknologi serta pendidikan (Kemahiran Hidup) PKPG semasa menjalani latihan industri [electronic resource] - 373416 Noor Hafisah Sapuan; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008