Development of simple education process control software [compact disc] - 446235 Mahathir Fansuri Azizan; Sallehuddin Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik & mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008