Kefahaman pelajartingkatan empat Sekolah Menengah Teknik terhadap tajuk ikatan kimia di daerah Kuala Terengganu [electronic resource] - 373507 Nurfazlina Ahmad Fuad; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008