Perlaksanaan akta keselamatan dan kesihatan pekerjaan 1994 di Institut latihan Awam [compact disc] - 373643 Helmi Haron; Buang Alias, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008