Pembangunan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) bagi kursus bahasa pengaturcaraan II (visual basic) [electronic resource] - 375689 Nurul Shimaa Othaman; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008