A neural network approach for stock market index prediction [electronic resource] = Peramalan indeks pasaran saham menggunakan pendekatan rangkaian neural - 321522 Baharom Sanugi; San, Woon Shang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
36