Courseware development on civil engineering construction materials for self-access language learning via the www : a computational linguistic analysis approach [electronic resource] = pembangunan perisian kursus bahan binaan kejuruteraan awam untuk pembelajaran bahasa secara kendiri melalui www : kaedah analisis komputan linguistik - Sarimah Shamsudin; Wan Fara Adlina Wan Mansor, 1963-; Masputeriah Hamzah; Zairus Norsiah Azahar; Shamsul Sahibuddin; Mohammad Ismail; Shahrin Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
34