Analisis penapak menara telekomunikasi di atas bangunan [electronic resource] - 378954 Norfaniza Mokhtar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008